Activities

Photo

Realizacijom projekta "Prekogranične rute za jačanje turističkog sistema i ekonomski razvoj Skadarskog jezera”, Crna Gora je dobila bolja i razvijena preduzeća, kao i deset novih turističkih ruta na jezeru.

Read more ...

Photo

Šef Jedinice za Crnu Goru u Generalnom direktoratu za susjedsku politiku i proširenje Evropske Komisije, Dirk Lange i desk officer Andrew Williams u srijedu 01.07.2015. godine posjetili su projekat "Prekogranicne rute za jačanje turističkog sistema i ekonomski razvoj Skadarskog jezera" (“Lakeroutes”). 

Read more ...


Photo

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) je organizovala cjelodnevni promotivno/prodajni Sajam prekogranične saradnje Crne Gore i Albanije koji je danas održan u shoping molu Delta City. Izlagači na sajmu bili su privrednici iz pograničnog područja ove dvije zemlje.

Read more ...

Unija poslodavaca Crne Gore u sklopu projektu: ’’Prekogranične rute za jačanje turističkog sistema i ekonomski razvoj Skadarskog jezera“ (LAKEROUTES), finansiranog od strane Evropske unije kroz drugu komponentu Instrumenta za pretpristupnu podršku 2007 – 2013, program prekogranične saradnje Albanija – Crna Gora, 06. juna 2015. godine u Delta City Podgorica organizuje promotivno/prodajni Sajam prekogranične saradnje Crne Gore i Albanije na kojem će biti prisutno 10 izlagača iz Crne Gore i 10 izlagača iz Albanije. 

Read more ...


Events Calendar

A project implemented by Montenegrin Employers Federation and Biznes Albania

UPCG

albanian-business-association

LakeRoutes Project "Cross Itineraries for the Tourism System Empowerment and Economic Development –Shkoder Lake"